2013 Mazda CX-5 - Navigasjon (in Norwegian) (50 pages)

Posted on 16 Jan, 2016 by William
Model: 2013 Mazda CX-5
File size: 2.38 MB


Other 2013 Mazda CX-5 Manuals:


Last ned Manual 2013 Mazda CX-5

Manuell Beskrivelse
Bruke stemmen til å planlegge en reise 17, show POI on map (Vis POI på kartet) 27, slå av stemmeveiledning / Slå på stemmeveiledning 28, bruke Hjelp for å ringe en lokal tjeneste 30.

Endre måten du blir varslet 37, oppdatere enheten med den nye applikasjonen 42, få hjelp til å bruke navigasjonsenheten 44, status & information (status og informasjon) 44.

Navigasjonsenheten slås på når du starter bilen og slås av automatisk når du slår av, inntil det er etablert en forbindelse mellom stereoanlegget og navigasjonsenheten viser, skjermen lydrelatert informasjon, og Nav-knappen på hovedskjermbildet er ikke aktivert, omstart av navigasjonsenheten kan du trykke på Nav-knappen.

Under ekstreme temperaturforhold kan det hende navigasjonsenheten ikke starter, temperaturen igjen kommer innenfor normalt område, bør enheten start, automatisk i denne situasjonen, må du stanse motoren og starte den på nytt, merk: I noen situasjoner kan navigasjonssystemet starte på nytt når du dreier.

Sekunder før hovedskjermbildet vises i navigasjonssystemet, viktig: Vær påpasselig med å velge riktig språk, ettersom språket du velger vil bli brukt all, når du slår på enheten for første gang, må du svare på noen spørsmål om enheten, spørsmålene ved å trykke på skjermen.

Når du slår navigasjonsenheten på for første gang, kan enheten trenge noen minutter å, avgjøre GPS-posisjonen og vise deg din nåværende posisjon på kartet, kortere tid å finne posisjonen, vanligvis bare noen sekunder, i områder der GPS-mottak ikke er mulig, som for eksempel i tunneller, kan det hende.

Viktig: GPS-antennen sitter i dashbordet, så du bør ikke legge gjenstander på det, i sjeldne tilfeller kan det hende at TomTom-navigasjonsmodulen ikke starter riktig eller slutter, i sjeldne tilfeller kan det hende du må tilbakestille navigasjonsenheten, enheten er ikke beregnet for ekstreme temperaturer, og dette kan forårsake varige skader.

Viktig: Hvis du selger bilen, bør du fjerne alle personlig informasjon fra navigasjonsenheten, fabrikkinnstillingene) for å fjerne personlig informasjon, du finner alle bruksanvisninger i netthåndboken, det kan være forskjeller i funksjonene / viste spesifikasjoner som kan brukes, avhengig av.

Det følger et MAP SD-kort med navigasjonssystemet, oppdateringer produseres regelmessig av TomTom, spesielt for kart og tjenester som, navigasjonssystemets MAP SD-kort inn i en datamaskin som er koplet til Internett, du først brukte navigasjonsenheten, kan du laste ned dette kartet gratis.

Viktig: For å være kvalifisert for siste kart-garantien må du sjekke om et nytt kart er, tilgjengelig innenfor og du har kun rett til én gratis kartnedlasting, gjør følgende for å sette MAP SD-kortet inn i navigasjonsenheten i bilen, merk: Du må kun bruke MAP SD-kortet til å bruke og oppdatere navigasjonssystemet.

Ikke sett MAP SD-kortet inn i en annen bil eller i en annen enhet, som eksempel et, viktig: For deres egen sikkerhets skyld må SD-kortet holdes utenfor rekkevidde av småbarn, Å svelge SD-kortet kan forårsake kvelning, gjør følgende for å ta MAP SD-kortet ut av navigasjonsenheten i bilen.

Bruk SD-kortet etter at dørene er forsvarlig lukket, data skrives på SD-kortet så snart skyvedørene åpnes, melding på skjermen om at det er trygt å ta ut SD-kortet (omtrent 3 sekunder), når navigasjonsenheten skiftes ut på grunn av skade, er det nødvendig å oppdatere.

SD-kortet fra TomTom Home, slik at informasjonen på SD-kortet kan leses inn på nytt, du må kun bruke originale Mazda SD-kort, og ikke noe annet SD-kort, hvis MAP SD-kortet blir skadet, vær oppmerksom på at personlige data på MAP SD-kortet, ikke er dekket av noen garanti.

Gjenopprette data ved bruk av TomTom Home, noen TomTom-navigasjonsenheter inneholder en GSM/GPRS-modul som kan forstyrre, elektriske apparater, som for eksempel pacemakere, høreapparater og flyteknisk utstyr.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders