2017 Mazda CX-3 - Manualul de utilizare (in Romanian) (755 pages)

Posted on 24 Jun, 2017 by Frank
Model: 2017 Mazda CX-3
File size: 9.18 MB


Other 2017 Mazda CX-3 Manuals:


Descarca Manual 2017 Mazda CX-3

Manual Descriere
O defecţiune a sistemului sau condiţiile de operare sunt indicate printr-o avertizare. Nerespectarea tuturor procedurilor de siguranţă poate duce la vătămări corporale. O centură de siguranţă folosită astfel nu poate dispersa forţa impactului în mod corespunzător și cei doi pasageri pot fi striviţi unul de altul și răniţi grav sau chiar uciși.

Citiţi întotdeauna cu atenţie instrucţiunile producătorului și acest manual de utilizare. Respectaţi cu atenţie împingându-l până când este blocat instrucţiunile producătorului scaunului complet. Persoanele care stau prea aproape de uși sau se sprijină de geamuri sau cele care stau pe bancheta din spate și se ţin de părţile laterale ale spătarelor scaunelor din faţă pot fi grav rănite.

Este periculos să modificaţi o ușă din faţă sau să lăsaţi o ușă defectă nereperată. Astfel nu veţi lăsa cheia în butonul pentru dezactivarea airbagului pasagerului. Senzorul poziţiei de glisare a scaunului șoferului se află sub scaunul șoferului.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders