2017 Mazda CX-3 - Handleiding (in Dutch) (781 pages)

Posted on 24 Jun, 2017 by Jay
Model: 2017 Mazda CX-3
File size: 16.65 MB


Other 2017 Mazda CX-3 Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Mazda CX-3

Manual Beschrijving
Inzittenden die tijdens een botsing geen veiligheidsgordels dragen kunnen tegen iemand anders of tegen objecten in de auto geslingerd worden. Zij kunnen daardoor ernstig letsel mogelijk met dodelijke a oop oplopen. Bij dezelfde botsing zullen de inzittenden die wel gebruik van de veiligheidsgordels maken aanzienlijk minder letsel oplopen.

Bij een aanrijding is de volle breedte van de gordel dan niet beschikbaar om de schok van de botsing op te vangen. Een veiligheidsgordel die op deze wijze wordt gebruikt kan de kracht van de schok niet op de juiste manier spreiden en de twee passagiers zouden tegen elkaar aan gedrukt kunnen worden en ernstig of mogelijk dodelijk letsel kunnen oplopen. Gebruik nooit meer dan één veiligheidsgordel voor meer dan één persoon tegelijkertijd en ga pas met de auto rijden wanneer alle inzittenden hun veiligheidsgordels op de juiste wijze hebben omgedaan.

Bij een ongeluk kan het gordelmateriaal van de veiligheidsgordel die op dat moment werd gedragen beschadigd raken. Een beschadigde veiligheidsgordel kan tijdens een aanrijding geen voldoende bescherming bieden. Juist zoals de airbags functioneren de voorspanners en drukbegrenzers van de veiligheidsgordels slechts eenmaal en moeten deze na elke botsing waarbij deze geactiveerd werden worden vernieuwd.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders