2016 Mazda CX-3 Upute za uporabu (in Croatian)

2016 Mazda CX-3 Upute za uporabu
Posted on 28 Sep, 2016 by Varagor
Model: 2016 Mazda CX-3


Pages: 663
File size: 8 MB

Other 2016 Mazda CX-3 Manuals:


Preuzmite priručnik »

Ručno Opis
Takve preinake mogu oštetiti dodatni sustav za držanje i uzrokovati ozbiljnu ozljedu. Sudar, čak i ako nije dovoljno jak za aktiviranje zračnih jastuka, može oštetiti prednja sjedala koja sadrže bitne komponente zračnih jastuka. U slučaju drugog sudara zračni jastuk se možda neće otvoriti, što može uzrokovati ozljede.

U slučaju naglog kočenja ili sudara postoji opasnost od iskliznuća ispod pojasa za krilo i zadobivanja ozbiljnih unutarnjih ozljeda. Ne stavljajte predmete ispod sjedala: predmet može zapeti i uzrokovati nepotpuno fiksiranje sjedala te rezultirati nesrećom. U slučaju naglog kočenja ili sudara predmeti bi mogli pogoditi i ozlijediti putnike.

Dopuštanje djetetu da sjedi na nagnutom naslonu sjedala dok je vozilo u pokretu je osobito opasno. Dijete u području za prtljagu može biti odbačeno u druge putnike, što može uzrokovati ozbiljne ozljede. Provjerite je li se ručica vratila na svoje početno mjesto i je li sjedalo fiksirano na svom mjestu tako da ga pokušate gurnuti naprijed ili unatrag.



Manual Cover
2016 Mazda CX-3 Upute za uporabu (in Croatian) Image

General
Year2016
MakeMazda
ModelCX-3
FiletypePDF (Download)
LanguageCroatian
Pages663
File size8 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders