2016 Mazda CX-3 Návod k obsluze (in Czech)

2016 Mazda CX-3 Návod k obsluze
Posted on 28 Sep, 2016 by Theodor
Model: 2016 Mazda CX-3


Pages: 675
File size: 8 MB

Other 2016 Mazda CX-3 Manuals:


Stáhněte si manuál »

Manuální Popis
Během náhlého brzdění nebo i drobnější nehody může být dítě, které není řádně zajištěno v dětském zádržném systému nebo bezpečnostními pásy, vrženo dopředu i dozadu nebo zcela ven z vozu, což může vést ke zranění nebo smrti. Dítě v zavazadlovém prostoru může být vrženo mezi ostatní cestující a způsobit jim vážná zranění. Zkontrolujte, zda se pojistná páka vrátila do své původní polohy, a posunutím sedadla dopředu a dozadu se ujistěte, že je ve své poloze bezpečně zajištěno.

Ujistěte se, že pojistná páka vrátila do své původní polohy, a posunutím sedadla dopředu a dozadu se ujistěte, zda je ve své poloze zajištěno. Pokud by se dítě dostalo do zavazadlového prostoru a opěradla sedadel by byla zvednuta, mohlo by dítě zůstat uvězněno v zavazadlovém prostoru a mohlo by dojít k nehodě. Pokud jedete se sklopenými opěradly zadních sedadel, musíte bezpečně zajistit náklad v zavazadlovém prostoru.

Jízda s nedostatečně upevněným nákladem je nebezpečná, protože by se mohl dát do pohybu a stát se překážkou pro řízení při nouzovém brzdění nebo kolizi, což by mohlo vést k nečekané nehodě. Pokud byste ho nepodepřeli rukou, mohlo by dojít k sevření prstů nebo ruky pojistkou. V závislosti na poloze předního sedadla nemusí být možné sklopit opěradlo zadního sedadla úplně dopředu, protože může narazit na opěradlo předního sedadla, což může způsobit poškrábání nebo poškození předního sedadla či jeho kapsy.



Manual Cover
2016 Mazda CX-3 Návod k obsluze (in Czech) Image

General
Year2016
MakeMazda
ModelCX-3
FiletypePDF (Download)
LanguageCzech
Pages675
File size8 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders