2016 Mazda CX-3 - Korisničko uputstvo (in Serbian) (675 pages)

Posted on 28 Sep, 2016 by Challenger
Model: 2016 Mazda CX-3
File size: 7.64 MB


Other 2016 Mazda CX-3 Manuals:


Преузми упутство за употребу 2016 Mazda CX-3

Ручно Опис
Posle podešavanja naslona sedišta u bilo koje vreme, čak i kada nema drugih putnika, zaljuljajte naslon sedišta da biste se uverili da je blokiran u odgovarajućem položaju. U prednjim sedištima se nalaze komponente vazdušnih jastuka od suštinske važnosti za sistem vazdušnih jastuka. Ovakve modifikacije mogu da oštete sistem vazdušnih jastuka i da za posledicu imaju ozbiljnu povredu.

Sudar, čak i nedovoljno jak da bi se vazdušni jastuci napumpali, može da ošteti prednja sedišta u kojima se nalaze važne komponente vazdušnih jastuka. Ukoliko posle toga dođe do novog sudara, moguće je da se vazdušni jastuk ne aktivira, što može da dovede do povreda. Prilikom iznenadnog kočenja ili sudara možete da skliznete ispod dela pojasa na krilu i zadobijete ozbiljne unutrašnje povrede.

Da biste bili maksimalno zaštićeni, sedite čvrsto naslonjeni na naslon u uspravnom položaju. Prilikom iznenadnog kočenja ili sudara, predmeti mogu da odlete i postanu projektili koji mogu da udare i povrede putnike. Puštanje deteta da sedi na preklopljenom naslonu sedišta dok je vozilo u pokretu je posebno opasno.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders