2016 Mazda CX-3 - Instruktionsbog (in Danish) (643 pages)

Posted on 28 Sep, 2016 by Stepmuel
Model: 2016 Mazda CX-3
File size: 7.49 MB


Other 2016 Mazda CX-3 Manuals:


Hent Manual 2016 Mazda CX-3

Manual Beskrivelse
Sørg for, at sædets justerbare dele er i en låst position ved at rykke sædet frem og tilbage og fra side til side. Et ulåst ryglæn er farligt, da det kan være skyld i, at passagerer kastes ud af eller rundt i bilen, og at bagage rammer passagerer ved en hård opbremsning eller kollision med alvorlig personskade til følge. Efter hver justering af ryglænet skal du altid rykke frem og tilbage i det for at sikre dig, at det er låst.

En kollision kan, også selvom den ikke er kraftig nok til at udløse airbagsystemet, beskadige forsæderne, der indeholder vigtige airbagkomponenter. Ved en efterfølgende kollision er det ikke sikkert, at airbagsystemet udløses, hvilket kan føre til personskade. Ved en hård opbremsning eller kollision er der risiko for at glide under hofteselen, hvilket kan medføre alvorlige indre kvæstelser.

Ved en hård opbremsning eller kollision kan genstandene blive slynget rundt i bilen og kvæste passagererne. Det er særligt farligt at lade børn sidde på det sammenfoldede ryglæn, mens bilen er i bevægelse. Børn i bagagerummet kan blive slynget ind i andre passagerer og forårsage alvorlig personskade.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders