2016 Mazda CX-3 - Hurtigvejledning (in Danish) (27 pages)

Posted on 28 Sep, 2016 by Renegade
Model: 2016 Mazda CX-3
File size: 1.27 MB


Other 2016 Mazda CX-3 Manuals:


Hent Manual 2016 Mazda CX-3

Manual Beskrivelse
Når der trykkes på kontakten igen, indtil advarselslyden høres, bliver i-stop-funktionen aktiv, og den orange i-stop-advarselslampe slukkes. Når der er valgt sportstilstand, forbedres bilens respons i forhold til betjeningen af gaspedalen. Brug sportstilstanden, hvis der kræves en stærkere respons fra bilen, såsom indfletning på motorvejen eller acceleration ved overhaling.

Disse systemer er designet til at assistere føreren i sikker kørsel ved at reducere belastningen af føreren og hjælpe med at undgå kollisioner eller reducere deres alvorsgrad. Fordi hvert system dog har sine begrænsninger, skal du altid køre forsigtigt og ikke stole udelukkende på systemerne. Systemet kan desuden ikke være i stand til at decelerere tilstrækkeligt til at undgå at ramme køretøjet forude, hvis køretøjet forude pludseligt bremses, eller et andet køretøj skærer ind i din vejbane, hvilket kunne føre til en ulykke.

Kontrollér sikkerheden af omgivelserne, og vær tilstrækkelig opmærksom på afstanden mellem din bil og de køretøjer, der kører foran og bagved. Displayet med den indstillede hastighed og afstanden mellem biler vises fyldt med hvide linjer. Afstanden mellem biler indstilles til en længere afstand ved at trykke på kontakten.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders