2016 Mazda CX-3 Бързо ръководство (in Bulgarian)

2016 Mazda CX-3 Бързо ръководство
Posted on 28 Sep, 2016 by Juliuscaro
Model: 2016 Mazda CX-3


Pages: 27
File size: 1 MB

Other 2016 Mazda CX-3 Manuals:


Изтегляне »

Описание
Системата осигурява подобрена икономия на гориво, намалени емисии на вредни газове и елиминира шума при работа на двигателя на празен ход. Спрете автомобила чрез натискане на педала на спирачката и след това педала на съединителя. Докато натискате педала на съединителя, превключете скоростния лост в неутрално положение.

Работата на двигателя на празен ход спира след освобождаване на педала на съединителя. Тази бяла стрелка показва, че скоростният лост може да се превключва свободно към всяко сочено от стрелката положение. Показва, че, за да смените предавката, най-напред трябва да задържите бутона за освобождаване на заключването.

Избор на режим на шофиране Системата за избор на режим на шофиране е система за превключване на режима на шофиране на автомобила. Когато е избран спортен режим, реакцията на автомобила при натискане на педала на газта е подсилена. Използвайте спортен режим, когато се изисква по-бърза реакция на автомобила, например при качване на магистрала или ускоряване за изпреварване.



Manual Cover
2016 Mazda CX-3 Бързо ръководство (in Bulgarian) Image

General
Year2016
MakeMazda
ModelCX-3
FiletypePDF (Download)
LanguageBulgarian
Pages27
File size1 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders