2016 Mazda 6 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (782 pages)

Posted on 7 Dec, 2016 by KeegdnaB
Model: 2016 Mazda 6
File size: 11.44 MB


Other 2016 Mazda 6 Manuals:


Letöltés Manual 2016 Mazda 6

Kézi Leírás
Egyéb gyártók gyermekbiztonsági rendszereinek rögzítésével kapcsolatban az adott gyártó utasításait tekintse irányadónak. A beszerelhető gyermekbiztonsági rendszerekkel kapcsolatban lásd a tartozékkatalógust. Menet közben az ülés közepén helyet foglalva és a biztonsági övet szabályosan bekötve hagyjon helyet az oldalés a függönylégzsákoknak.

Egy esetleges balesetben a tárgy akadályozhatja a légzsák felfúvódását és sérüléseket okozhat a járműben ülőknek. Ennek eredménye lehet a légzsákok váratlan működésbe lépése vagy működésképtelensége egy esetleges baleset során. Módosításnak minősül emellett kiegészítő elektronikus berendezések rendszerelemekre és vezetékekre vagy azok közelébe történő telepítése.

A kiegészítő visszatartó rendszer elemeinek védelme érdekében ne tegyen poggyászt vagy egyéb tárgyakat az első ülések alá. Ezeknek a rendszereknek a vizsgálatát kizárólag megfelelő szakműhely tudja elvégezni. A gyújtás bekapcsolásakor az első utasoldali légzsákok kikapcsolt helyzetét jelző két visszajelző lámpa az utasoldali légzsák deaktiváló kapcsolójának állásától függetlenül világítani kezd.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders