2015 Mazda 6 Manualul proprietarului (in Romanian)

2015 Mazda 6 Manualul proprietarului
Posted on 8 Dec, 2016 by Critic
Model: 2015 Mazda 6


Pages: 764
File size: 8 MB

Other 2015 Mazda 6 Manuals:


Descarca Manual »

Manual Descriere
Sistemul de retractare pentru centura scaunului fa strânge centura rapid în timp ce airbagurile se declan eaz. Airbagurile i sistemele de pretensionare a centurilor de siguran trebuie s fie înlocuite dup fiecare activare. O defec iune a sistemului sau condi iile de operare sunt indicate printr-o avertizare.

Un copil care este prea mare pentru scaunul de protec ie pentru copil trebuie s stea pe bancheta din spate i s foloseasc centura de siguran. Eticheta de avertizare v reaminte te s nu folosi i niciodat pe scaunul pasagerului din fa un scaun de protec ie pentru copil montat cu spatele la direc ia de mers. Impactul umfl rii unui airbag lateral sau tip cortin poate cauza v t marea grav sau decesul unui copil care nu se afl la locul s u.

Nu utiliza i niciodat o centur pentru mai multe persoane i conduce i întotdeauna vehiculul doar dac to i ocupan ii poart centuri de siguran. Un scaun pentru copil de vârst medie instalat în pozi ie gre it nu poate fi asigurat în mod corespunz tor. Copilul poate fi lovit de un airbag care se declan eaz i poate fi r nit grav sau chiar deceda.



Manual Cover
2015 Mazda 6 Manualul proprietarului (in Romanian) Image

General
Year2015
MakeMazda
Model6
FiletypePDF (Download)
LanguageRomanian
Pages764
File size8 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders