2016 Mazda 3 Hatchback Kratki vodič (in Serbian)

2016 Mazda 3 Hatchback Kratki vodič
Posted on 8 Dec, 2016 by Kirielson
Model: 2016 Mazda 3 Hatchback


Pages: 39
File size: 2 MB

Other 2016 Mazda 3 Hatchback Manuals:


Преузми упутство за употребу »

Ручно Опис
Podesite naslon za glavu tako da njegova sredina bude u ravni sa vrhovima ušiju putnika. Pre vožnje pokušajte da gurnete volan naviše ili naniže da biste se uverili da je blokiran. Pokazuje da se ručica za promenu stepena prenosa može slobodno prebaciti u bilo koji položaj.

Pokazuje da je neophodno da držite pritisnuto dugme za deblokiranje da biste mogli da promenite brzinu. Ovi sistemi se sastoje od aktivnih bezbednosnih sistema i bezbednosnih sistema za situacije pre sudara. Ovi sistemi su osmišljeni da pruže podršku za bezbedniju vožnju vozaču smanjujući obim posla koji vozač mora da obavlja i pomažući u izbegavanju sudara i smanjenju njihovih posledica.

Ručno prebacujte između kratkih i dugih svetala u zavisnosti od vidljivosti i uslova puta i saobraćaja. Proverite uslove okoline i prilagodite brzinu vozila ograničenju brzine odgovarajućim postupcima kao što je pritiskanje pedale kočnice. Uvek proverite bezbednost okolnog prostora i pritisnite pedalu kočnice ili gasa održavajući bezbednije rastojanje u odnosu na vozilo ispred ili vozila koja vam idu u susret.



Manual Cover
2016 Mazda 3 Hatchback Kratki vodič (in Serbian) Image

General
Year2016
MakeMazda
Model3 Hatchback
FiletypePDF (Download)
LanguageSerbian
Pages39
File size2 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders