2015 Mazda 3 Hatchback - Manualul de utilizare (in Romanian) (723 pages)

Posted on 28 Sep, 2016 by Nomugs
Model: 2015 Mazda 3 Hatchback
File size: 7.85 MB


Other 2015 Mazda 3 Hatchback Manuals:


Descarca Manual 2015 Mazda 3 Hatchback

Manual Descriere
Asiguraţi-vă că toate componente reglabile ale scaunului sunt bine fixate încercând să glisaţi scaunul înainte și înapoi și mișcând spătarul. Este periculos să lăsaţi spătarele nefixate pentru că aceasta poate permite aruncarea sau proiectarea pasagerilor sau lovirea acestora de bagaje la o oprire bruscă sau în cazul unei coliziuni, provocând vătămări grave. După reglarea spătarului, chiar dacă nu există pasageri, mișcaţi spătarul pentru a vă asigura că este bine fixat.

Scaunele din faţă conţin componente ale airbagurilor esenţiale pentru sistemul suplimentar de reţinere. Astfel de modificări pot afecta sistemul suplimentar de reţinere și pot provoca vătămări grave. O coliziune, chiar și una care nu este suficient de puternică pentru a declanșa airbagurile, ar putea deteriora scaunele din faţă care conţin componente esenţiale ale airbagurilor.

În cazul producerii unei coliziuni ulterioare, este posibil ca airbagul să nu se declanșeze, fiind posibilă producerea de vătămări corporale. La o frânare bruscă sau în cazul unei coliziuni, puteţi aluneca pe sub centura transversală și puteţi suferi leziuni interne grave. La o frânare bruscă sau coliziune, obiectele respective pot deveni proiectile care pot lovi și vătăma pasagerii.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders