2017 Mazda 2 - Manualul de utilizare (in Romanian) (731 pages)

Posted on 24 Jun, 2017 by Epkebauer
Model: 2017 Mazda 2
File size: 10.86 MB


Other 2017 Mazda 2 Manuals:


Descarca Manual 2017 Mazda 2

Manual Descriere
Persoanele cu probleme medicale grave trebuie să utilizeze de asemenea centura de siguranţă. O defecţiune a sistemului sau condiţiile de operare sunt indicate printr-o avertizare. Nerespectarea tuturor procedurilor de siguranţă poate duce la vătămări corporale.

Eticheta de avertizare vă reamintește să nu folosiţi niciodată pe scaunul pasagerului din faţă un scaun de protecţie pentru copil montat cu spatele la direcţia de mers. O centură de siguranţă folosită astfel nu poate dispersa forţa impactului în mod corespunzător și cei doi pasageri pot fi striviţi unul de altul și răniţi grav sau chiar uciși. Nu utilizaţi niciodată o centură pentru mai multe persoane și conduceţi întotdeauna vehiculul doar dacă toţi ocupanţii poartă centuri de siguranţă.

Citiţi întotdeauna cu atenţie instrucţiunile producătorului și acest manual de utilizare. Localizaţi poziţia fiecărui dispozitiv de fixare cu ajutorul ilustraţiei. Respectaţi întotdeauna respectând instrucţiunile instrucţiunile producătorului producătorului dispozitivului.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders