2017 Mazda 2 - Handleiding (in Dutch) (779 pages)

Posted on 24 Jun, 2017 by Michael
Model: 2017 Mazda 2
File size: 7.01 MB


Other 2017 Mazda 2 Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Mazda 2

Manual Beschrijving
Zorg er voor dat de heupgordel nauwsluitend past en draag deze zo laag mogelijk om de heupen. Een gordel die niet voldoende gespannen is zal de drager ervan aanzienlijk minder bescherming kunnen bieden. De gordels kunnen het veiligste gereinigd worden met een oplossing van zachte zeep en water.

Elke veiligheidsgordel dient slechts door één inzittende te worden gebruikt; het is gevaarlijk een veiligheidsgordel aan te brengen rondom een kind dat op iemands schoot zit. Door de gebruiker mogen er geen wijzigingen of toevoegingen worden aangebracht die verhinderen dat de afstelmechanismen van de veiligheidsgordels de gordels strakker kunnen aanspannen of die verhinderen dat de gordels door de gebruiker strakker kunnen worden afgesteld. Personen met ernstige medische condities dienen eveneens van de veiligheidsgordels gebruik te maken.

Raadpleeg uw dokter voor bijzondere instructies betreffende bepaalde medische condities. Ernstig functioneren de voorspanners letsel kan het gevolg zijn wanneer en drukbegrenzers van de niet alle veiligheidsmaatregelen in veiligheidsgordels slechts eenmaal en acht worden genomen. Een veiligheidsgordel die op deze wijze wordt gebruikt kan de kracht van de schok niet op de juiste manier spreiden en de twee passagiers zouden tegen elkaar aan gedrukt kunnen worden en ernstig of mogelijk dodelijk letsel kunnen oplopen.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders