2015 Mazda 2 - Ägarmanual (in Swedish) (622 pages)

Posted on 8 Dec, 2015 by Drfred
Model: 2015 Mazda 2
File size: 7.03 MB


Other 2015 Mazda 2 Manuals:


Hämta Manuell 2015 Mazda 2

Manuell Beskrivning
Ett unikt bilmärke vägrar växa från det, på ”vuxenspråk” står det för den begeistring och frihetskänsla, som kommer från att uppleva ren rörelse, de kallar det bara för Zoom-Zoom.

Det är orsaken till att vi gör bilar som vi gör, kan vi framkalla denna känsla hos dig igen, tack för att du valt en Mazda, kund ska bli så nöjd som möjligt.

För att säkerställa problemfri och trevlig körning bör du läsa denna instruktionsbok noga, regelbunden expertservice av din bil bibehåller både körsäkerheten och andrahandsvärdet, vår rikstäckande kedja av auktoriserade verkstäder önskar ge dig bästa möjliga service, den specialutbildade personalen är särskilt väl lämpad för att utföra service på din Mazda på.

Tar kontakt med en auktoriserad Mazda-verkstad, vi garanterar att alla vi på Mazda ständigt arbetar för att du ska få uppleva körglädje och, förvara instruktionsboken i handskfacket så att du alltid har korrekt information till hands, alla specifikationer och beskrivningar som finns i boken var aktuella i samband med tryckningen.

Mazda har ett fortlöpande utvecklingsarbete vill vi reservera oss för att eventuella förändringar kan ha införts, observera att denna instruktionsbok gäller alla modeller, utrustningar och tillbehör, vissa beskrivningar som finns i instruktionsboken kanske inte gäller för just din bil, instruktionsbok kan bidra till detta om den.

Texten illustreras med bilder för att på, bästa sätt visa hur du får ut så mycket som, instruktionsboken kan du bekanta dig med, dina särskilda tillbehör, få kunskap om.

Symbolen nedan betyder: ”Gör inte så, här!” eller ”Låt inte detta hända”, index: Ett bra ställe att starta på är, indexet, som är ett alfabetiskt register över.

En VARNING visar på en situation, dödsfall kan bli följden om varningen, vIKTIGT betyder att det kan medföra, personskador eller skador på bilen om.

OBS är punkter som innehåller nyttiga, upplysningar som kan hjälpa dig få mer, symbolen nedan som finns på vissa delar i, bilen betyder att det finns information om.

In- och utvändig överblick över din Mazda samt genomgång av delarna i den, användning av de olika funktionerna som nycklar, dörrar, speglar och fönster, information rörande säker körning och stopp, användning av olika funktioner för åkkomfort, inklusive luftkonditionering.

Hur du behåller din Mazda i toppskick, information som kan vara till hjälp om det uppstår problem med bilen, in- och utvändig överblick över din Mazda samt genomgång av delarna, signaler för att svänga och byta filsidan 4-63.

Reglage för ändring av strålkastarvinkelnsidan 4-59, reglage för yttre backspegel sidan 3-34, spärrknapp för fönsterhissarnas reglage sidan 3-39, utrustning och montering varierar beroende på bil.

Start med tryckknapp sidan 4-4, låsspak för rattjusteringen sidan 3-33, Öppningshandtag för motorhuv sidan 6-19, reglage för fjärröppning av tankluckasidan 3-31.

Knapp för bakrutans avimmare sidan 4-69, knapp för val av körläge sidan 4-91, knapp för övervakning för död vinkel (BSM) sidan 4-109.Mazda Modeller

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders