2015 Mazda 2 - Бързо ръководство (in Bulgarian) (21 pages)

Posted on 28 Sep, 2016 by Setsu
Model: 2015 Mazda 2
File size: 1.1 MB


Other 2015 Mazda 2 Manuals:


Изтегляне 2015 Mazda 2

Описание
Завъртете превключвателя за огледалата наляво или надясно, за да изберете лявото или дясното огледало. Ключ на огледало Управление на електрическите прозорци Всеки прозорец може да се управлява с помощта на главните бутони за управление на вратата на водача. Главни управляващи превключватели Затваряне Прозорец до водача Ляв заден прозорец Преден прозорец Отваряне прозорец Десен заден прозорец За подробна информация вж.

Външна и вътрешна капачка на резервоара за гориво Външна капачка на резервоара За да отворите, издърпайте ръчката за дистанционно освобождаване нагоре. Вътрешна капачка на резервоара За да отворите вътрешната капачка, завъртете Отваряне я наляво. Затваряне За да затворите вътрешната капачка, завъртете я надясно, докато чуете щракване.

Системата осигурява подобрена икономия на гориво, намалени емисии на вредни газове и елиминира шума при работа на двигателя на празен ход. Спрете автомобила чрез натискане на педала на спирачката и след това педала на съединителя. Докато натискате педала на съединителя, превключете скоростния лост в неутрално положение.

Mazda Модели

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders