2015 Lexus NX300h - Ägarmanual (in Swedish) (648 pages)

Posted on 22 May, 2016 by Jay
Model: 2015 Lexus NX300h
File size: 35.4 MB


Other 2015 Lexus NX300h Manuals:


Hämta from Lexus.com

Manuell Beskrivning
Hur du läser av instrument och mätare, olika varningslampor, Öppna och stänga dörrar och fönster, inställningar innan du, anvisningar och råd som är nödvändiga för körning, använda ljudanläggningen och Lexus Display Audio.

Skötsel av din bil samt underhållsrutiner, att göra vid funktionsstörningar eller i en nödsituation, så här läser du den här, modeller med navigationssystem, se instruktionsboken till navigationssystemet.

Beträffande uppgifter om utrustningen som listas nedan, lägg märke till att instruktionsboken gäller flera modeller och beskriver olika utföranden, inklusive utrustning som ej är standard, och detaljer som inte finns på din bil.

Samtliga specifikationer och uppgifter i instruktionsboken är de som gällde vid tryckningen, eftersom Lexus utvecklar sina produkter löpande förbehåller vi oss rätten att när som, helst ändra specifikationerna utan föregående meddelande, bilen som visas i illustrationerna kan, beroende på utförande, skilja sig från din bil avseende.

Toyota strävar efter att tillhandahålla en svensk text som är så korrekt som möjligt, men vi, friskriver oss från skadeståndsansvar när det gäller eventuella översättningsfel, tillbehör, reservdelar och ändringar av din Lexus, det finns idag ett stort utbud av originalreservdelar och tillbehör till din Lexus såväl som.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders