2012 Lexus LS600h L - Kezelési útmutató (in Hungarian) (928 pages)

Posted on 17 Feb, 2017 by Python
Model: 2012 Lexus LS600h L
File size: 57.77 MB
Letöltés from Lexus.com

Kézi Leírás
Krockkuddarna utgör kompletterande skydd i kombination med säkerhetsbältena. Om ett bakåtlutat ryggstöd gör det svårt för dig att se vägen framför dig kan du höja din sittställning genom att sitta på en stadig dyna som inte glider på sätet eller höja sätet om din bil har den funktionen. Krockkudden är nu riktad mot ditt bröst istället för mot huvud och hals.

Sätet ska justeras enligt rekommendationerna ovan så länge du har kontroll över pedalerna och ratten samt uppsikt över instrumentpanelen. Framsätespassagerarens säte bör vara så långt från krockkudden som möjligt med ryggstödet inställt så att passageraren sitter upprätt. Om ett vinyllockharplaceratsi området där knäkrockkudden utlöses ska det avlägsnas.

Använd ett barnsäkerhetssystem som är lämpligt för barnet tills barnet är så stort att han/hon kan använda bilens säkerhetsbälte. Dessutom kan barn råka ut för livsfarliga skador om kupén blir extremt varm eller kall. Välj en bilbarnstol som passar bilen och är anpassad efter barnets ålder och storlek.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders