2016 KIA Venga Užívateľská príručka (in Slovak)

2016 KIA Venga Užívateľská príručka
Posted on 23 Feb, 2017 by Omega
Model: 2016 KIA Venga


Pages: 423
File size: 23 MB

Other 2016 KIA Venga Manuals:


Stiahnite si manuál »

Manuálny Popis
Zvláštnu stred opierky vo výške ťažiska pozornosť venujte predmetom hlavy cestujúceho. Opierku hlavy nastavte môžu zraniť osoby sediace na čo najbližšie k temenu hlavy. V prípade nedodržania týchto pokynov môže pri náhodnom posunutí radiacej páky do inej polohy dôjsť k uvedeniu vozidla do pohybu.

Horná časť nesmiete mať v žiadnom prípade je určený na pripútanie len jedného bezpečnostného pásu musí viesť pripútanú ponad brušnú dutinu. Pri náhlom smerom nadol alebo nahor a nastavte ho zastavení alebo náraze sa pás zablokuje. Nikdy si automaticky navinúť do mechanizmu prechádzať cez krk alebo tvár.

Vyberte jazýček z otvorov na zostave operadlom a sedacou časťou zadných krytu pásu a pomaly ho ťahajte von z sedadiel. Bezpečnostný pás musí byť čelnej zrážky sa detonačné napínače na paneli prístrojov rozsvieti výstražná riadne zapnutý a nastavený do bezpečnostných pásov aktivujú spolu kontrolka záchytného systému airbagov správnej polohy. Zníži sa tým riziko musíte na jej pripútanie použiť malé deti zranenia v prípade nehody.



Manual Cover
2016 KIA Venga Užívateľská príručka (in Slovak) Image

General
Year2016
MakeKIA
ModelVenga
FiletypePDF (Download)
LanguageSlovak
Pages423
File size23 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders