2016 KIA Venga Instruktionsbog (in Danish)

2016 KIA Venga Instruktionsbog
Posted on 19 Sep, 2016 by Fighter
Model: 2016 KIA Venga


Pages: 402
File size: 22 MB

Other 2016 KIA Venga Manuals:


Hent Manual »

Manual Beskrivelse
Det kan forhindre, at bagage på bagsædet, da den kan passe på, at sikkerhedsselernes selelåsen bliver beskadiget af ramme personerne på forsæderne i sele eller spænde ikke kommer i ryglænet eller bagagen. Almindeligvis ligger dette punkt for de fleste menneskers vedkommende ved overkanten af personens øjne. Nakkestøtter, der er rigtigt justeret, kan yde beskyttelse mod alvorlige skader i nakken.

Lad udskifte hele selen, når den er aldrig børn sidde på forreste beskadiget efter en kraftig passagersæde. Der han/hun bære sikkerhedssele og bæres ovenpå kroppens knogler og må kun sidde én person på et sædet skal skubbes så langt skal sidde lavt hen over hofterne, sæde; det er farligt, at anbringe en tilbage som muligt. Prøv på at skubbe til højdejustereren for at sikre, at den er låst fast.

Det er bedre, at kan medføre beskadigede den ene er over og den anden sikkerhedsseler, der ikke vil yde under, som vist på illustrationen. Kontrollér, at selen bagsædet kan opbevares mellem trepunktssele ikke er snoet. Hvis ikke, kan bagagen beskadige den midterste bagsædesele i tilfælde af en pludselig opbremsning eller visse typer sammenstød.



Manual Cover
2016 KIA Venga Instruktionsbog (in Danish) Image

General
Year2016
MakeKIA
ModelVenga
FiletypePDF (Download)
LanguageDanish
Pages402
File size22 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders