2014 KIA Venga Handleiding (in Dutch)

2014 KIA Venga Handleiding
Posted on 19 Sep, 2016 by James
Model: 2014 KIA Venga


Pages: 408
File size: 20 MB

Other 2014 KIA Venga Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
Personen die onder invloed zijn vergrendeld door deze vooruit en van medicijnen die het achteruit te bewegen zonder de hendel reactievermogen verminderen of te gebruiken. Als dat wel het geval is naar voren en de achterbank naar kan de lading bij een noodstop naar achteren. Over het algemeen achterstoelen, omdat ze inzittenden bevindt het zwaartepunt van het voorin kunnen raken bij een hoofd zich op dezelfde hoogte als * indien van toepassing frontale aanrijding.

Bij een gedragen worden, voor zover het kinderen nooit op de aanrijding kan een gedraaide comfort het toelaat, om een passagiersstoel meerijden. De veiligheidsgordels mechanisme de gordel strak kunnen op een veilige manier tegen het lichaam aan kan gereinigd worden met een milde trekken of die het verstellen van zeepoplossing. Probeer het bovenste bevestigingspunt omhoog of omlaag te schuiven om te controleren of het geblokkeerd is.

Als de gordel veiligheidsgordel zo laag mogelijk schoudergedeelte van de gordel losgemaakt is, moet hij automatisch over uw heupen dragen en niet over nooit langs uw nek of over u oprollen. Anders kan de middelste veiligheidsgordel achter beschadigd raken bij krachtig remmen of een aanrijding. De gordel zorgt automatisch voor de juiste lengte nadat de heupgordel met de hand goed passend om de heupen is gelegd.



Manual Cover
2014 KIA Venga Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2014
MakeKIA
ModelVenga
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages408
File size20 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders