2010 KIA Venga Návod k obsluze (in Czech)

2010 KIA Venga Návod k obsluze
Posted on 19 Sep, 2016 by Descendency
Model: 2010 KIA Venga


Pages: 386
File size: 19 MB

Other 2010 KIA Venga Manuals:


Stáhněte si manuál »

Manuální Popis
Jedinci užívající léky, které vyhřívání sedadel, buď pro sedadlo řidiče nismu vyhřívání, neodkládejte na mohou způsobit otupělost nebo nebo spolujezdce. Mohlo by dojít k případech, kdy není vyhřívání sedadel poškození komponentů vyhřívání potřebné, by měl být spínač vypnutý. Pusťte páku a ujistěte se, že je vypadnout a zranit cestující ve sedadla, a přidržte ji.

Zkontrolujte, že je sedadlo bezpečně zajištěno tak, že se pokusíte s ním pohnout dopředu a dozadu bez použití páky. Předměty sedadla do výřezu tak, aby nedošlo k pevně zpět, dokud nezaklapne. Vraťte zadní bezpečností pásy do náhlého zastavení by mohlo dojít nutné, posuňte přední sedadlo správné polohy.

Zabraňte, aby se popruh bezpečnostního pásu do kapsy třeba věnovat předmětům na nebo zámek pásu zachytil nebo mezi zadním opěradlem a sedákem. Při nedodržení těchto kroků se může stát, že se vozidlo při neúmyslném posunutí řadící páky uvede do pohybu. Nevhodně Čištění je možné bezpečně provést umístěný ramenní pás může v pomocí jemného mýdla a vody.



Manual Cover
2010 KIA Venga Návod k obsluze (in Czech) Image

General
Year2010
MakeKIA
ModelVenga
FiletypePDF (Download)
LanguageCzech
Pages386
File size19 MB




KIA Modely

Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders