2010 KIA Venga Handleiding (in Dutch)

2010 KIA Venga Handleiding
Posted on 19 Sep, 2016 by Anjo
Model: 2010 KIA Venga


Pages: 394
File size: 20 MB

Other 2010 KIA Venga Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
Mocht er zich een baby- of kinderzitje op of het naar voren geworpen wordt bij een ongeval voordoen waarbij de desbetreffende zitje wettelijk hard remmen of een ongeval. Door de grote gebruik maken van een en biedt mogelijk geen adequate krachten die bij een aanrijding dezelfde veiligheidsgordel. Dit kinderzitje moet de juiste maat hebben voor het kind en dient volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant te worden geplaatst.

Bevestig de band van het kinderzitje aan het bevestigingspunt en trek de band strak om het zitje vast te zetten. Hierdoor is een veel veiligere en meer betrouwbare bevestiging mogelijk en verloopt bovendien het installeren een stuk eenvoudiger en sneller. Plaats de haak van de band in de sterk genoeg om het kinderzitje installatie en gebruik van de haakhouder van het kinderzitje en trek op zijn plaats te houden in het fabrikant van het kinderzitje.

De voorpassagier moet de hangt voornamelijk af van de kracht en opgeblazen wordt is het gevolg van de stoel altijd zo ver mogelijk naar de richting van de aanrijding. Het opblazen van een airbag kan letsel veroorzaken zoals echter ook letsel zoals schaafwonden, schaafwonden, verwondingen als blauwe plekken en botbreuken, en gevolg van gebroken brillen en soms nog ernstiger letsel veroorzaken brandwonden die het gevolg zijn omdat de snelheid waarmee de van de explosieve lading van de airbags worden opgeblazen wordt tot airbags. Nadat de airbags opgeblazen en/of de dakrails boven de voor- en zijn, kunt u een poosje last hebben bij achterportieren zeer heet.



Manual Cover
2010 KIA Venga Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2010
MakeKIA
ModelVenga
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages394
File size20 MB




KIA Modellen

Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders