2017 KIA Sportage - Handleiding (in Dutch) (780 pages)

Posted on 23 Feb, 2017 by JayCee
Model: 2017 KIA Sportage
File size: 38.09 MB


Other 2017 KIA Sportage Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 KIA Sportage

Manual Beschrijving
Beweeg het achterste deel van de knop naar boven of naar beneden om de achterzijde van de zitting omhoog of omlaag te verstellen. Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. In de rugleuning van beide voorstoelen neergeklapte rugleuning zitten als bevindt zich een opbergvak.

Als dat wel het geval is kan de lading bij een noodstop naar voren schuiven en letsel of schade veroorzaken. Zet de rugleuning zoveel mogelijk voor het neerklappen van de rechtop en schuif indien nodig de rugleuning omhoog en klap de voorste stoel naar voren. Zet de hoofdsteunen achter in de het rechtop zetten van de rugleuning laagste positie.

Het niet opvolgen van rugleuning omhoog en klap de deze stappen kan ertoe leiden dat rugleuning naar achteren. Druk de de auto zich onbedoeld in rugleuning stevig naar achteren totdat beweging zet als de selectiehendel deze vastklikt. Zorg ervoor dat de per ongeluk in een andere stand rugleuning vergrendeld is.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders