2015 KIA Sportage Kezelési útmutató (in Hungarian)

2015 KIA Sportage Kezelési útmutató
Posted on 19 Sep, 2016 by Italiancito
Model: 2015 KIA Sportage


Pages: 611
File size: 26 MB

Other 2015 KIA Sportage Manuals:


Letöltés Manual »

Kézi Leírás
Ha a tárgyak nagyok, kipufogórendszer forró elemei súlyosak, vagy egymás tetején kell felmelegítik a felettük lévő elhelyezni, rögzíteni kell azokat. Semmi esetre sem szabad az ülés háttámlájánál magasabbra felhalmozni a szállítmányt. Húzza az ülés csúsztató állító kart ülnek, legyen óvatos az első ülés felfelé és tartsa így.

Engedje el a kart, végül győződjön konzol közé szorult tárgyakat meg a megfelelő rögzítettségről az távolítja el. Elindulás előtt állítsa be az ülést a megfelelő pozícióba úgy, hogy könnyen tudja irányítani a kormánykereket, a pedálokat és a kapcsolókat a műszerfalon. Engedje el a kapcsolót, elektromos ülés szabályozó amikor az ülés elérte a kívánt helyzetet.

Ha ezt teszi, az elektromos ülés motorja vagy az elektromos alkatrészek meghibásodhatnak. Úgy állítsa be hosszirányban a fejtámlát, hogy a feje és a fejtámla távolsága az ökle szélességével megegyező méretű legyen. Ez megakadályozza a vezető és az elöl ülő utas fejének hátra csapódását és segít a nyaksérülések minimalizálásában.



Manual Cover
2015 KIA Sportage Kezelési útmutató (in Hungarian) Image

General
Year2015
MakeKIA
ModelSportage
FiletypePDF (Download)
LanguageHungarian
Pages611
File size26 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders