2015 KIA Sportage - Kezelési útmutató (in Hungarian) (611 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Italiancito
Model: 2015 KIA Sportage
File size: 25.85 MB


Other 2015 KIA Sportage Manuals:


Letöltés Manual 2015 KIA Sportage

Kézi Leírás
Ha a tárgyak nagyok, kipufogórendszer forró elemei súlyosak, vagy egymás tetején kell felmelegítik a felettük lévő elhelyezni, rögzíteni kell azokat. Semmi esetre sem szabad az ülés háttámlájánál magasabbra felhalmozni a szállítmányt. Húzza az ülés csúsztató állító kart ülnek, legyen óvatos az első ülés felfelé és tartsa így.

Engedje el a kart, végül győződjön konzol közé szorult tárgyakat meg a megfelelő rögzítettségről az távolítja el. Elindulás előtt állítsa be az ülést a megfelelő pozícióba úgy, hogy könnyen tudja irányítani a kormánykereket, a pedálokat és a kapcsolókat a műszerfalon. Engedje el a kapcsolót, elektromos ülés szabályozó amikor az ülés elérte a kívánt helyzetet.

Ha ezt teszi, az elektromos ülés motorja vagy az elektromos alkatrészek meghibásodhatnak. Úgy állítsa be hosszirányban a fejtámlát, hogy a feje és a fejtámla távolsága az ökle szélességével megegyező méretű legyen. Ez megakadályozza a vezető és az elöl ülő utas fejének hátra csapódását és segít a nyaksérülések minimalizálásában.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders