2013 KIA Sportage Priročnik za lastnika (in Slovenian)

2013 KIA Sportage Priročnik za lastnika
Posted on 19 Sep, 2016 by Nomugs
Model: 2013 KIA Sportage


Pages: 434
File size: 21 MB

Other 2013 KIA Sportage Manuals:


Download navodila za uporabo »

Ročno Opis
Zaradi tega tovrstna ukrepov, pripomorete k zmogljivosti vozila niso namenjena vožnji skozi vozila, varčnosti med vožnjo in ovinke pri enakih hitrostih kot običajna podaljšate življenjsko dobo vašega vozila na dvokolesni pogon. Tako bi lahko zgubili bližini voznikovih stopal lahko sprednji naslon nagnjen nazaj, ob nadzor nad vozilom in bi prišlo motijo uporabo pedalov in celo nesreči lahko pride do hudih do nesreče s smrtjo, resnimi povzročijo nesrečo. Če je sprednji sedež poškodbami ljudi ali osebne sedeže ne postavljajte ničesar.

To je najboljši zmanjšajo trenje med sedežem in položaj, ki vas varuje v primeru potnikom. V zračne vreče vedno sedite koliko tem primeru varnostni pas ne bo je mogoče nazaj od volana, pravilno deloval in lahko pride do medtem ko še vedno ohranjate resnih ali smrtnih poškodb. To storite tako, da ga predmete vrže naprej, kar pa lahko premikate naprej in nazaj brez v primeru nenadnega ustavljanja ali pomoči ročice za sprostitev.

Povlecite ročico za nastavitev sedeža ali ležati na preloženem naslonjalu. Če se sedež Da se izognete opeklinam ne premikanju sedeža lahko iz premika ni pravilno zaskočen. Z Če želite spustiti sedalo nekajkrat vrtenjem ročice povečate ali zmanjšate pritisnite ročico navzdol.



Manual Cover
2013 KIA Sportage Priročnik za lastnika (in Slovenian) Image

General
Year2013
MakeKIA
ModelSportage
FiletypePDF (Download)
LanguageSlovenian
Pages434
File size21 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders