2013 KIA Sportage - Kezelési útmutató (in Hungarian) (440 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Mjrtom
Model: 2013 KIA Sportage
File size: 21.26 MB


Other 2013 KIA Sportage Manuals:


Letöltés Manual 2013 KIA Sportage

Kézi Leírás
Még egyszer, a jármű rendszer fokozott elhasználódásához vagy fordulatszámon. Javítsa meg fordulatszámának gyakori változtatása elvesztéséhez, balesethez vagy a jármű vagy cserélje ki a nem elfogadott szükséges a bejáratás alatt. Ha balesetet, súlyos személyi rögzítetlen tárgyak akadályozhatják balesetkor hátra van hajtva az sérülést vagy anyagi kárt az üléscsúsz-tató mechanizmus üléstámla, az utas csípője be tud okozhat.

Ez a csapódhat és véletlen sérülést hirtelen fékezéskor az utas csípője pozíció a legjobb helyzetben okozhat annak a személynek, akit a becsúszhat a biztonsági öv ölben tartja biztonsági övét ahhoz, háttámla megüt. A biztonsági öv nem hogy baleset esetén a legjobb megfelelő működése komoly vagy védelmet biztosítsa Önnek. Ellenkező esetben az előírásszerűen bekötve kell ülnie az kormánykeréktől úgy, hogy utasok és tárgyak hirtelen ülésében.

Ha a tárgyak nagyok, arról, hogy az kifogástalanul súlyosak, vagy egymás tetején reteszelődött a helyére. Semmi esetre sem szabad érdekében ne távolítsa el a az ülés háttámlájánál raktérből a padlókárpitot, mivel a magasabbra felhalmozni a kipufogórendszer forró elemei szállítmányt. E figyelmeztetés felmelegítik a felettük lévő figyelmen kívül hagyása esetén fenéklemezt.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders