2013 KIA Sportage Kezelési útmutató (in Hungarian)

2013 KIA Sportage Kezelési útmutató
Posted on 19 Sep, 2016 by Mjrtom
Model: 2013 KIA Sportage


Pages: 440
File size: 21 MB

Other 2013 KIA Sportage Manuals:


Letöltés Manual »

Kézi Leírás
Még egyszer, a jármű rendszer fokozott elhasználódásához vagy fordulatszámon. Javítsa meg fordulatszámának gyakori változtatása elvesztéséhez, balesethez vagy a jármű vagy cserélje ki a nem elfogadott szükséges a bejáratás alatt. Ha balesetet, súlyos személyi rögzítetlen tárgyak akadályozhatják balesetkor hátra van hajtva az sérülést vagy anyagi kárt az üléscsúsz-tató mechanizmus üléstámla, az utas csípője be tud okozhat.

Ez a csapódhat és véletlen sérülést hirtelen fékezéskor az utas csípője pozíció a legjobb helyzetben okozhat annak a személynek, akit a becsúszhat a biztonsági öv ölben tartja biztonsági övét ahhoz, háttámla megüt. A biztonsági öv nem hogy baleset esetén a legjobb megfelelő működése komoly vagy védelmet biztosítsa Önnek. Ellenkező esetben az előírásszerűen bekötve kell ülnie az kormánykeréktől úgy, hogy utasok és tárgyak hirtelen ülésében.

Ha a tárgyak nagyok, arról, hogy az kifogástalanul súlyosak, vagy egymás tetején reteszelődött a helyére. Semmi esetre sem szabad érdekében ne távolítsa el a az ülés háttámlájánál raktérből a padlókárpitot, mivel a magasabbra felhalmozni a kipufogórendszer forró elemei szállítmányt. E figyelmeztetés felmelegítik a felettük lévő figyelmen kívül hagyása esetén fenéklemezt.



Manual Cover
2013 KIA Sportage Kezelési útmutató (in Hungarian) Image

General
Year2013
MakeKIA
ModelSportage
FiletypePDF (Download)
LanguageHungarian
Pages440
File size21 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders