2013 KIA Sportage - Handleiding (in Dutch) (458 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Greg
Model: 2013 KIA Sportage
File size: 21.71 MB


Other 2013 KIA Sportage Manuals:


Downloaden Handleiding 2013 KIA Sportage

Manual Beschrijving
Stel de stoel af voordat u gaat rijden en controleer of de stoel goed vergrendeld is door te proberen deze handmatig naar voren of achteren te schuiven. De passagiers moeten kunnen voelen of de stoel te warm wordt en de stoelverwarming uit kunnen schakelen. Vooral de volgende veiligheid en comfort van de inzittenden categorieën personen dienen erg voorzien van hoofdsteunen.

Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Druk de rugleuning rugleuning naar voren klappen, stevig naar achteren totdat deze waardoor de bagage in het vastklikt. Controleer na het rechtop zetten van de rugleuning altijd of de rugleuning goed vergrendeld is door tegen de bovenzijde van de rugleuning te drukken.

Hierdoor wordt voorkomen achterbank om te voorkomen dat terugschieten waardoor u letsel dat de gordelsluiting door de deze bij een aanrijding gaan kan oplopen. Het niet opvolgen van deze stappen kan ertoe leiden dat de auto zich onbedoeld in beweging zet als de selectiehendel per ongeluk in een andere stand gezet wordt. Bij een kinderen nooit op de gedragen worden, voor zover het aanrijding kan een gedraaide passagiersstoel meerijden.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders