2013 KIA Sportage - Ägarmanual (in Swedish) (390 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Stagole
Model: 2013 KIA Sportage
File size: 21.43 MB


Other 2013 KIA Sportage Manuals:


Hämta Manuell 2013 KIA Sportage

Manuell Beskrivning
Lossa det begränsare gör att bältena inte dras åt försiktigt från hållaren, innan du för hårt. Sitt upprätt och se till att bältet är spänt över höften och bröstet samt att det inte är snott. Om bilens bälte används för att spänna fast barnet, kontrollera att det inte ligger an mot barnets hals.

Ett säkerhetsbälte med skugga eller inomhus helt utdragna ur varken bälten eller krockkuddar skadat band eller lås kanske inte rullarna. Byt materialet kan försvagas så att bältena ut dem omgående om de är brister i en kollision. Har du några frågor om säkerhetsbältenas funktion, kontakta en verkstad.

Om en barnstol varit utsatt för en krock hetsutrustningen för att få optimalt skydd färdas i bilen: bör den bytas. Påfrestningen på ett sätet tillbakaskjutet så långt som säkerhetsbälten och säten bli så barns kropp blir större vid en eventuell möjligt. Kontrollera att lampan för varma att ett barn kan bränna sig på kollision och därför krävs speciell bortkopplad kudde lyser.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders