2009 KIA Sportage - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (385 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Cheeto
Model: 2009 KIA Sportage
File size: 12.2 MB


Other 2009 KIA Sportage Manuals:


Download navodila za uporabo 2009 KIA Sportage

Ročno Opis
Po statističnih proizvajalec za namestitev podatkih o nesrečah so otroci, ki so zadrževalnega sistema za otroke. Otroškega sedeža otroški sedež, naj sedijo na prilega dobro, priporočamo nikoli ne nameščajte na zadnjem sedežu in bodo uporabo atestiranega sprednji, sopotnikov sedež. Zato zadrževalni med vožnjo sedel pri kom v varnostnimi sistemi za otroke sistem za otroka uporabljajte naročju.

Če pravilno zasidran, se zelo otroka med vožnjo držite, je v poveča nevarnost poškodb ali primeru nesreče povsem smrti otroka pri trčenju. Povlecite ramenski/medenični pas se vpotegovalnik samodejno vrne na iz ohišja. Uporabljajte ga, ko ste odstranili naslon za glavo ali ga nastavili na najnižjo možno točko.

Odprite pokrov privezovalnega jermen pod naslonom za glavo in sidra na tleh za zadnjimi sedeži. Ta dva dejavnika odločata, hitrost napihovanja zmanjšuje ali bodo senzorji oddali elektronski tveganja resnih ali življenjsko signal za sprožitev. To je nekaj so sestavni deli v volanu, na vzrok sprožitve zračne blazine običajnega in je rezultat vžiga armaturni plošči in na obeh pri trku, naj voznik sedi čim napihovalne naprave zračnih blazin.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders