2009 KIA Sportage - Kezelési útmutató (in Hungarian) (390 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Vanglorious
Model: 2009 KIA Sportage
File size: 13.05 MB


Other 2009 KIA Sportage Manuals:


Letöltés Manual 2009 KIA Sportage

Kézi Leírás
Tehát gyermek megemelése csak a hátsó ülésre szereljen érdekében, hogy jól be gyermekülést. Kizárólag hivatalosan jóváhagyott, a gyermekei méretének megfelelő gyermeküléseket használjon. Ne tartozó bekötési ponthoz rögzítési pontokhoz erősítéséhez használja rendeltetésellenesen kösse.

Gyermekülést se hogy minden oldalsó ütközési szereljen az első utasülésre. A függöny megfelelően rögzített légzsákokat nem úgy tervezték, gyermekülésben utazhat. Ebben az esetben így az oldalsó ütközések során az jelentenének többlet védelmet és felfúvódott légzsákok nem első légzsák kioldás nem nyújt így az érzékelők lehet, hogy nem jelentenének többlet védelmet.

Ez a két mielőtt az utas ezeknek a tényező a meghatározó, hogy az szerkezeteknek ütközik. Ez normális és a légzsák műszerfalban, valamint az első halál elkerülése érdekében a felfújó gyújtásának köszönhető. Ha a légzsák kiold, szerelve oldalsó és/vagy légzsákrendszer esetleges neki ütközik a menetiránynak háttal függöny légzsákokkal, meghibásodására.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders