2011 KIA Soul - Handleiding (in Dutch) (342 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Citizen
Model: 2011 KIA Soul
File size: 28.13 MB


Other 2011 KIA Soul Manuals:


Downloaden Handleiding 2011 KIA Soul

Manual Beschrijving
Dit voorkomt dat voorstoelen bij lage buitentemperaturen hoofdsteun terug te plaatsen, de pennen het hoofd van de bestuurder of verwarmd worden. Als dat wel het geval is kan de lading bij een noodstop naar voren schuiven en letsel of schade veroorzaken. Anders kan bij een aanrijding of noodstop de rugleuning naar voren klappen, waardoor de bagage in het passagierscompartiment terecht kan komen en de inzittenden ernstig letsel zouden kunnen oplopen.

Controleer na het rechtop zetten van de rugleuning altijd of de rugleuning goed vergrendeld is door tegen de bovenzijde van de rugleuning te drukken. Hierdoor wordt plaatsen van voorwerpen op de voorkomen dat de gordelsluiting achterstoelen, omdat ze inzittenden beschadigd raakt. Door de parkeerrem alvorens bagage in of van hoofd en nek van de inzittenden bij veiligheidsgordel door de geleider uit te laden.

Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Als de gordel gedraaid is, mogelijk tegen het lichaam aan achterbank en de gordel op de werkt hij minder effectief. Laat aanrijding kan een gedraaide kinderen nooit op de comfort het toelaat, om een veiligheidsgordel zelfs passagiersstoel meerijden.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders