2016 KIA Sorento - Handleiding (in Dutch) (795 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Tyler
Model: 2016 KIA Sorento
File size: 55.25 MB


Other 2016 KIA Sorento Manuals:


Downloaden Handleiding 2016 KIA Sorento

Manual Beschrijving
Anders kunt u de macht goed in te rijden, moet het over het stuur kwijtraken of kan de auto motortoerental worden gevarieerd. De bestuurder moet de bij een noodstop of aanrijding rugleuning weer rechtop zet, deze passagier erop wijzen tijdens het ernstig letsel tot gevolg hebben. Als dat niet het bedieningscomfort om onnodig hem naar voren en naar achteren geval is, kunnen passagiers en en wellicht ernstig letsel door de te bewegen.

Als de bestuurdersstoel tijdens het rijden mogen er geen plotseling in beweging komt, kunt u passagiers zitten of liggen op een de controle over de auto verliezen. Houd de hendel voor de achterover en verstel de rugleuning in handen kunnen klem komen te langsverstelling omhooggetrokken. Stel voor het rijden de stoel af in de juiste stand zodat het stuurwiel, de pedalen en de schakelaars op het dashboard gemakkelijk bediend kunnen worden.

Laat de knop los zodra om het verlengstuk van de zitting andere elektrische onderdelen de zitting in de gewenste stand staat. Laat de schakelaar los zodra de steun geheugen, waarin de stand van de stoel in de gewenste stand staat. Verschillende personen de schakelaar om de steun omhoog te schakelaar voor meer steun en op de kunnen zodoende elk hun eigen bewegen en druk op het onderste achterzijde voor minder steun.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders