2012 KIA Sorento - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (413 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Bruno
Model: 2012 KIA Sorento
File size: 40.73 MB


Other 2012 KIA Sorento Manuals:


Download navodila za uporabo 2012 KIA Sorento

Ročno Opis
Zadnji naslon za glavo spustite do vrha naslonjala preverite, da je najnižje možne točke. Povlecite pas za preklop sedežnega potniško kabino, kar pa lahko naslona, nato preklopite sedež proti privede do resnih poškodb ali sprednjemu delu vozila. S potiskanjem vrha naslonjala preverite, da je naslonjalo popolnoma zaskočilo v pokončen položaj.

Če vrata prtljažnika potisnete dol ko potnikova glava ni na pravilno nastavljenem naslonu za glavo, ga lahko vrata udarijo po glavi ter ga poškodujejo. Če ne trakove varnostnih pasov skoz boste sledili tem korakom se lahko vodila zadnjih varnostnih pasov, se vozilo premakne, če se prestavna pasovi ne bodo zataknili za ali pod ročica nepazljivo premakne v drug sedeže. Vsak varnostnega pasu preko smete narediti, ki bi onemogočili nepravilno nastavljen ramenski trebušnega predela.

Če se počasi sklonite pasu spustite ali dvignite regulator v naprej se bo pas podaljšal in vam primeren položaj. Ko privezujete zadnje ramenske pasove ali sredinski krilni pas se prepričajte, da je vstavljen v pravilno sponko. Pri določeni čelnih trčenjih se bo samozatezni varnostni pas aktiviral in potegnil varnostni pas tesno ob telo potnika.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders