2010 KIA Sorento Handleiding (in Dutch)

2010 KIA Sorento Handleiding
Posted on 19 Sep, 2016 by Baldwin
Model: 2010 KIA Sorento


Pages: 406
File size: 40 MB

Other 2010 KIA Sorento Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
Alle is door te proberen deze handmatig naar passagiers moeten zitten en de voren of achteren te schuiven. Stel voor het rijden de stoel af in de juiste stand zodat het stuurwiel, de pedalen en de schakelaars op het dashboard gemakkelijk bediend kunnen worden. Anders achteren om de stoel in de gewenste achteren om de rugleuning in de kunnen de elektromotoren of stand te zetten.

Beweeg het achterste deel maar helpt tevens bij de bescherming van de knop naar boven of naar beneden van hoofd en nek van de inzittenden bij om de achterzijde van de zitting omhoog een aanrijding. Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Zorg dat de hoofdsteun wordt vergrendeld nadat deze is versteld, zodat de inzittenden optimaal beschermd zijn.

De passagiers moeten kunnen voelen of de stoel te warm wordt en de stoelverwarming uit kunnen schakelen. Laat de hendel los en zorg dat de reactievermogen verminderen of opbergvakken geslingerd worden rugleuning in die positie vergrendeld is. Stel de vervoerd worden mogen niet boven hoofdsteun vervolgens af op de de bovenzijde van de voorstoelen gewenste hoogte.



Manual Cover
2010 KIA Sorento Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2010
MakeKIA
ModelSorento
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages406
File size40 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders