2017 KIA Rio / Rio Hatchback Kezelési útmutató (in Hungarian)

2017 KIA Rio / Rio Hatchback Kezelési útmutató
Posted on 1 Dec, 2016 by VergeiNah
Model: 2017 KIA Rio / Rio Hatchback


Pages: 547
File size: 35 MB

Other 2017 KIA Rio / Rio Hatchback Manuals:


Letöltés Manual

Online Viewer

Kézi Leírás
Emiatt ne kísérelje meg gépkocsija ütközési és légzsák karbantartani a légzsák érzékelőit felfújódási jellemzőit. Kemény vagy vagy gyerek súlyosan megsérülhet csomagtartóban vagy a lehajtott éles tárgyakkal az ölében vagy a vagy meghalhat egy baleset során. A fenti lépések megtétele után az irányjelzők egyet villannak a rendszer élesedésének jelzéseként.

A biztonsági gyermekzár zárva állásában az ajtó a belső kilincsének meghúzásával nem nyitható. Az ilyen tárgy kárt vagy hirtelen megállás során okozhat a csomagtér ajtó zárjában. Zárja be a ablakot és tartsa húzva az ablak leeresztő funkció nem fog ablak teljes becsukódását követően működni.

Kövesse az általuk kizárólag eredetit vagy azzal tankolás előtt és alatt a motor adott biztonsági utasításokat. Ne hagyja zárva az napfénytető a következők szerint nem árnyékolót a napfénytető nyitott működik; állapotában. Azonban az akkumulátor esetleges lemerülésének elkerülése érdekében álló motor esetén ne állítgassa a külső tükröket a feltétlenül szükségesnél hosszabb ideig.



Manual Cover
2017 KIA Rio / Rio Hatchback Kezelési útmutató (in Hungarian) Image

General
Year2017
MakeKIA
ModelRio / Rio Hatchback
FiletypePDF (Download)
LanguageHungarian
Pages547
File size35 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders