2015 KIA Rio / Rio Hatchback Užívateľská príručka (in Slovak)

2015 KIA Rio / Rio Hatchback Užívateľská príručka
Posted on 19 Sep, 2016 by Lomsha
Model: 2015 KIA Rio / Rio Hatchback


Pages: 533
File size: 37 MB

Other 2015 KIA Rio / Rio Hatchback Manuals:


Stiahnite si manuál »

Manuálny Popis
Inak Účelom sklopiteľných operadiel sedadla tak, aby ich mohli používať dôjde k poškodeniu opierky hlavy zadných sedadiel je zabezpečiť cestujúci na zadných sedadlách. Mohlo by to zvýšiť riziko používajte len vtedy, keď na pozícii a nebudú sa môcť pripútať zranení v prípade náhleho zadnom sedadle nesedí žiadny bezpečnostnými pásmi. Predmety prevážané na sklopených sedadlách nesmú presahovať výšku predných sedadiel.

V opačnom prípade by sa náklad v prípade náhleho zastavenia mohol posunúť dopredu a spôsobiť tým škodu alebo zranenie. V prípade potreby posuňte predné sedadlo potreby posuňte predné sedadlo dopredu. Operadlo potiahnite dostatočne sklopení zadného sedadla nie je silno, aby zacvaklo na miesto.

Mohlo by to zvýšiť riziko bezpečnostných pásov operadla do vzpriamenej polohy zatlačte zranení v prípade náhleho zadných sedadiel na jeho hornú časť a skontrolujte, či je zastavenia alebo nehody. Zabránite tým poškodeniu znamená to, že operadlo je úplne spony operadlom zadného sedadla. Na zadné musia byť vždy riadne pripútané sedadlá neumiestňujte predmety, na zadnom sedadle.



Manual Cover
2015 KIA Rio / Rio Hatchback Užívateľská príručka (in Slovak) Image

General
Year2015
MakeKIA
ModelRio / Rio Hatchback
FiletypePDF (Download)
LanguageSlovak
Pages533
File size37 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders