2013 KIA Rio / Rio Hatchback Priročnik za lastnika (in Slovenian)

2013 KIA Rio / Rio Hatchback Priročnik za lastnika
Posted on 19 Sep, 2016 by Maurice
Model: 2013 KIA Rio / Rio Hatchback


Pages: 472
File size: 32 MB

Other 2013 KIA Rio / Rio Hatchback Manuals:


Download navodila za uporabo »

Ročno Opis
Predmeti, ki jih prevažate na zloženih naslonjalih ne smejo presegati višine sprednjih sedežev. Med nenadnim zaustavljanje lahko to privede do zdrsa tovora naprej ter povzročitve poškodbe ali škode. Ko sedež znova postavite v pokončni položaj, ga potisnite nazaj, da ga pritrdite v ustreznem položaju.

Znižajte vzglavnike na zadnjih sedežih položaj, ga držite in počasi v najnižji položaj. Ne dovolite, da se pas ali pozabite ponovno namestiti zadnjih zaponka zatakneta ali stisneta v ramenskih pasov v pravilni položaj. Vsak se nošenju krilnega dela nepravilno nastavljen ramenski varnostnega pasu preko pas lahko v primeru nesreče trebušnega predela.

Varnostni pas naj ne poteka preblizu Če varnostnega pasu po nesreči vašega vratu. Ramenski del naj bo ne zamenjate, vas poškodovan nastavljen tako da leži preko prsnega varnostni pas ne bo varoval pri koša ter na sredi poti preko ramena pri drugem trku, kar pa lahko privede vratih in ne pri vratu. Obeh rok ne imejte potrebno dolžino, ko je pasni del ročno pod ali nad varnostnim pasom.



Manual Cover
2013 KIA Rio / Rio Hatchback Priročnik za lastnika (in Slovenian) Image

General
Year2013
MakeKIA
ModelRio / Rio Hatchback
FiletypePDF (Download)
LanguageSlovenian
Pages472
File size32 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders