2012 KIA Rio / Rio Hatchback Priročnik za lastnika (in Slovenian)

2012 KIA Rio / Rio Hatchback Priročnik za lastnika
Posted on 19 Sep, 2016 by Annie
Model: 2012 KIA Rio / Rio Hatchback


Pages: 464
File size: 31 MB

Other 2012 KIA Rio / Rio Hatchback Manuals:


Download navodila za uporabo »

Ročno Opis
Ramenski del naj bo jeziček zaskoči v zaponki,boste slišali ne zamenjate, vas poškodovan nastavljen tako da leži preko prsnega klik. Če je pas nameščen previsoko, lahko poveča tveganje za poškodbe v primeru nesreče. Ko pripenjate ramenski ali sredinski trebušni pas na zadnjem sedežu, morajo biti vtiči vstavljeni v ustrezne zaponke, da zagotovite najboljšo zaščito sistema varnostnih pasov in poskrbite za pravilno delovanje.

Pri določeni čelnih trčenjih se bo samozatezni varnostni pas aktiviral in potegnil varnostni pas tesno ob telo potnika. Samozatezni varnostni pasovi se bodo sprožili skupaj z zračnimi blazinami, če je čelno trčenje dovolj močno. To so normalni čimprej pregleda samozatezni vključno z varnostnimi pasovi in delovni pogoji in niso nevarni.

Otroški in/ali dojenčkov sedež poškodbami pri nesrečah, ko so pravilno zadrževalni sistem naj sedijo na zadnjem mora biti pravilno nameščen na zadnjem zadržani v zadnjih sedežih z otroškim sedežu ter uporabijo proste sedežu. Za več informacij glede teh zadrževalnim sistemom, ki zadovoljuje krilne/ramenske pasove. Otrok, ki zadrževalni sistem se prepričajte, da nemirno sedi lahko da pas iz položaja.



Manual Cover
2012 KIA Rio / Rio Hatchback Priročnik za lastnika (in Slovenian) Image

General
Year2012
MakeKIA
ModelRio / Rio Hatchback
FiletypePDF (Download)
LanguageSlovenian
Pages464
File size31 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders