2012 KIA Rio / Rio Hatchback - Kezelési útmutató (in Hungarian) (484 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Weiner
Model: 2012 KIA Rio / Rio Hatchback
File size: 31.23 MB


Other 2012 KIA Rio / Rio Hatchback Manuals:


Letöltés Manual 2012 KIA Rio / Rio Hatchback

Kézi Leírás
Ez a előrevágódhat és megütheti a rajta medencecsontjai baleset vagy pozíció a legjobb helyzetben tartózkodó utast, akinek sérülést hirtelen fékezés esetén tartja biztonsági övét ahhoz, okozhat. Ellenkező esetben az előírásszerűen bekötve kell ülnie az kormánykeréktől úgy, hogy utasok és tárgyak hirtelen ülésében. Ha a tárgyak nagyok, arról, hogy az kifogástalanul súlyosak, vagy egymás tetején reteszelődött a helyére.

Semmi esetre sem szabad érdekében ne távolítsa el a az ülés háttámlájánál raktérből a padlókárpitot, mivel a magasabbra felhalmozni a kipufogórendszer forró elemei szállítmányt. E figyelmeztetés felmelegítik a felettük lévő figyelmen kívül hagyása esetén fenéklemezt. A vezetőülés hirtelen vagy váratlan elmozdulása következtében elveszítheti járműve feletti uralmát és balesetet okozhat.

Engedje el a kart, végül győződjön meg a háttámla megfelelő csípjen be az ülésmechanizmus. Úgy állítsa be hosszirányban a fejtámlát, hogy a feje és a fejtámla távolsága az ökle szélességével megegyező méretű legyen. Az ülés és a fejtámla reteszkioldó gombja között rés jelentkezhet, miközben ül az ülésen, vagy miközben hátranyomja vagy előrehúzza az ülést.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders