2008 KIA Rio / Rio Hatchback - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (285 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Tyler
Model: 2008 KIA Rio / Rio Hatchback
File size: 28.49 MB


Other 2008 KIA Rio / Rio Hatchback Manuals:


Download navodila za uporabo 2008 KIA Rio / Rio Hatchback

Ročno Opis
Če pasu ne pasov je najbolj učinkovit, če morete odviti ali ga razrahljati, so sedeži v pokončnem naj ga takoj pregleda položaju. Počasi izvlecite medenični/ vpotegne odvečen splet pasu in ramenski pas iz vpotegovalnika. Če pasu ne morete odviti ali ga razrahljati, naj ga takoj pregleda pooblaščeni Kiin prodajalec.

Če ne upoštevate teh varnostnih ukrepov, se izpostavljate tveganju večjih poškodb v primeru nesreče. Če kakšna ploščica ali zaponka ni zapeta, se poveča tveganje za poškodbe, če bi prišlo do trčenja. Če kateri koli tem navodilom: jeziček ali zaponka ni pripet, Vedno uporabljajte pasove, tudi na povečate verjetnost poškodb v kratkih vožnjah.

Celo zelo močan človek ne more zadržati otroka, če bi že prišlo do manjšega trčenja. Preden sisteme za zadrževanje otrok, naj otroka položite v bližino prevlek Če otrok varnostnega pasu ne uporablja pasove, ki so v vozilu. Ko ali zaponk, vedno preverite, nosi pravilno in pas ni prav otrok sedi na stranskih zadnjih kako vroče so.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders