2003 KIA Rio / Rio Hatchback - Instruktionsbog (in Danish) (187 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by David
Model: 2003 KIA Rio / Rio Hatchback
File size: 2.31 MB


Other 2003 KIA Rio / Rio Hatchback Manuals:


Hent Manual 2003 KIA Rio / Rio Hatchback

Manual Beskrivelse
Børn kan komme til holder den væk fra barnets hals og alvorlige kvæstelser eller død. Rulleautomatikken er konstrueret, så selen automatisk rulles op og den holdes stram. For maksimal sikkerhed, tillad ikke noget ekstra slup i sikkerhedsselen.

Før låsetungen ind i låsen indtil, der gøre selen længere pen og lad forankringen glide nedad. I tilfælde af, at selen ikke sidder korrekt, kan det øge risikoen for alvorlige kvæstelser eller død ved et sammenstød. Lad aldrig selen den fremadrettede bevægelse føreren og sidde i klemme, når døren lukkes.

Generelt er skadet – kan det med andre ord ske, at – airbags og sikkerhedsseler airbags konstrueret til udløsning ved ved bilens airbags ikke er blevet udløst. De vil ikke yde beskyttelse mod anden- eller tredjepartsskader ved harmonikasammenstød. Sammenstødets alvor afhænger af flere faktorer, herunder bilens fart, sammenstødsvinkel samt vægtfylden af det køretøj eller den genstand, som er involveret i sammenstødet.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders