2017 KIA Picanto Handleiding (in Dutch)

2017 KIA Picanto Handleiding
Posted on 19 Sep, 2016 by Vlad
Model: 2017 KIA Picanto


Pages: 500
File size: 34 MB

Other 2017 KIA Picanto Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
Als u rechtop en schuif indien nodig de de veiligheidsgordel uitrolt terwijl voorste stoel naar voren. Plaats de veiligheidsgordel weer in de gordelsluiting tussen de rugleuning wordt geslingerd, waardoor de juiste positie. Anders kan bij een de auto zich onbedoeld in aanrijding of noodstop de beweging zet als de selectiehendel rugleuning naar voren klappen, per ongeluk in een andere stand waardoor de bagage in het gezet wordt.

Laat aanrijding kunnen ze beschadigd gedragen worden, voor zover het kinderen nooit op de raken door de veiligheidsgordel. De veiligheidsgordels gordelmechanisme de gordel kunnen op een veilige manier strak tegen het lichaam aan kan gereinigd worden met een milde trekken of die het verstellen van zeepoplossing. Probeer het bovenste gedragen veiligheidsgordel kan bevestigingspunt omhoog of omlaag te bij een aanrijding leiden tot schuiven om te controleren of het ernstig letsel.

Wanneer de gesp in de over uw heupen dragen en niet over gordelsluiting vergrendelt, is een klik uw middel. Zet de omdat alleen dan een maximale gordel vast en trek aan het losse uiteinde bescherming geboden kan worden. Bij bepaalde frontale aanrijdingen zal de gordelspanner echter geactiveerd worden en zal deze de gordel strakker om het lichaam van de inzittende trekken.



Manual Cover
2017 KIA Picanto Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2017
MakeKIA
ModelPicanto
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages500
File size34 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders