2012 KIA Picanto Kezelési útmutató (in Hungarian)

2012 KIA Picanto Kezelési útmutató
Posted on 19 Sep, 2016 by RedForty
Model: 2012 KIA Picanto


Pages: 427
File size: 22 MB

Other 2012 KIA Picanto Manuals:


Letöltés Manual »

Kézi Leírás
Baleset gázpalackot, vagy egyéb tűz- és során ezek kieshetnek a zsebből, robbanásveszélyes anyagot a ás sérülést okozhatnak a gépkocsi rakodófiókban. Ezek lángra lobbanhatnak, illetve felrobbanhatnak, ha a gépkocsi utastere tartósan felmelegszik. A legtöbb ember fejének súlypontja általában a szeme tetejének magasságában van.

Ezután állítsa be a tárgyak nem érhetnek magasabbra megsérülhet a vezető. Ha nincs elég hely a hátső üléstámla le- vagy felhajtáshoz, ne erőltesse, mert az a fejtámla, yagy az ülés részeinek sérüléséhez vezethet. Állítsa függőleges helyzetbe az első Ha úgy húzza ki a biztonsági övet, ülés üléstámláját, és szükség esetén hogy az még a tartójában van, csúsztassa előre az első ülést.

Mozdítsa lefelé és nyomja le erőteljesen az üléspárnát a megfelelő helyzetébe. Ne szállítson a ülés beszorítsa vagy becsípje a a háttámla általi sérülését. Ha ezeket elmulasztja, a gépkocsi mozgásba jöhet, ha közben a sebességváltó választókarját, vagy a váltókart véletlenül másik állásba mozdítja.



Manual Cover
2012 KIA Picanto Kezelési útmutató (in Hungarian) Image

General
Year2012
MakeKIA
ModelPicanto
FiletypePDF (Download)
LanguageHungarian
Pages427
File size22 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders