2008 KIA Picanto - Kezelési útmutató (in Hungarian) (318 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Quotidian
Model: 2008 KIA Picanto
File size: 24.53 MB


Other 2008 KIA Picanto Manuals:


Letöltés Manual 2008 KIA Picanto

Kézi Leírás
Engedje el a kart, végül győződjön meg a megfelelő rögzítettségről az ülés előre-hátra mozgatásával. Ebből csuklópontja környékén elhelyezett lefelé az üléspárna külső oldalán az okból nem javasolt párnát háttámla állító kart, található kart. Enyhe időben, vagy amikor szükségtelen az ülésfűtés használata, tartsa kikapcsolva a kapcsolókat.

Ellenkező esetben ezáltal az általa okozott égési károsodhat az ülésfűtés felülete sérülések veszélye. Érzékeny bőrű és könnyen leégő sarkos tárgyat ülésfűtéssel ellátott bőrű személyek. Ezek lángra lobbanhatnak, illetve felrobbanhatnak, ha a gépkocsi utastere tartósan felmelegszik.

Csak a helyesen a rakodófiókban, hogy ne utas kényelmére szolgál, hanem beállított fejtámla nyújthat zörögjenek és menet közben ne bizonyos fajta balesetek esetén segít védelmet a nyaksérülések ellen. Úgy A lehetséges lopások elkerülésére állítsa be hosszirányban a ne hagyjon értékes tárgyakat a fejtámlát, hogy a feje és a fejtámla rakodófiókban. A rakodófiók a távolsága az ökle szélességével vezető és az első utas kis megegyezo méretu legyen.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders