2016 KIA Optima Handleiding (in Dutch)

2016 KIA Optima Handleiding
Posted on 19 Sep, 2016 by Circle
Model: 2016 KIA Optima


Pages: 788
File size: 40 MB

Other 2016 KIA Optima Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
Zet de gordel zo strak mogelijk door op het kinderzitje te drukken terwijl u de schoudergordel in de oprolautomaat voert. De voorpassagier moet en/of de ruiten, om te voorkomen dat u de stoel altijd zo ver mogelijk naar te lang aan de rook en het poeder achteren schuiven en helemaal wordt blootgesteld. Als een interen of bij het over de kop slaan bestuurder, hun veiligheidsgordel zittende niet in de juiste positie zit van de auto.

Het niet in acht nemen van deze voorzorgsmaatregelen kan bij een aanrijding tot ernstig of dodelijk letsel bij de inzittenden leiden. Voorbeelden hiervoor zijn aanrijdingen van achter, tweede en volgende stoten bij een kettingbotsing en aanrijdingen bij lage snelheid. Dit ren van niet-originele bumpers of kan leiden tot ernstig of dodelijk accessoires op de bumper kan een letsel.

Als inzittenden zich te dicht bij een airbag bevinden, kunnen ze letsel oplopen als de airbags worden geactiveerd. Laat kinderen nooit zonder toezicht achter met de contactsleutel in elektronische systemen in de auto.


Manual Cover
2016 KIA Optima Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2016
MakeKIA
ModelOptima
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages788
File size40 MB




KIA Modellen

Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders