2016 KIA Cee'd - Manualul de utilizare (in Romanian) (647 pages)

Posted on 19 Sep, 2016 by Tantoun
Model: 2016 KIA Cee'd
File size: 38.16 MB


Other 2016 KIA Cee'd Manuals:


Descarca Manual 2016 KIA Cee'd

Manual Descriere
Operarea manevrarea ușoară a volanului, excesivă poate avaria pedalelor și comutatoarelor de pe panoul echipamentul electric. Eliberaţi comutatorul în momentul lucru pot rezulta defecţiuni ale când aţi ajuns la poziţia dorită. Trageţi partea frontală a comutatorului apăsarea comutatorului suportului scaunului în poziţia dorită.

Eliberaţi comutatorul în momentul jos pentru coborârea părţii frontale a scaunului. Apăsaţi partea frontală a comutatorului jos partea din spate a comutatorului de pentru umflarea suportului, sau partea control pentru ridicarea sau coborârea din spate a comutatorului pentru pernei scaunului. Prin salvarea poziţiei dorite în sistemul de memorare, diferiţi șoferi își pot repoziţiona scaunul pe baza preferinţelor fiecăruia de conducere.

Dacă bateria vehiculului este deconectată, memoria poziţiei va fi ștearsă și poziţia de conducere trebuie reprogramată în sistem. Apăsaţi comutatorul de control al poziţiei scaunului în poziţia dorită imediat dacă scaunul se mișcă prea mult într-o direcţie. În general, centrul gravitaţional al capului unei persoane este similar cu înălţimea părţii superioare a ochilor.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders