2016 KIA Cee'd Kezelési útmutató (in Hungarian)

2016 KIA Cee'd Kezelési útmutató
Posted on 19 Sep, 2016 by Ralphjoeylauren
Model: 2016 KIA Cee'd


Pages: 647
File size: 39 MB

Other 2016 KIA Cee'd Manuals:


Letöltés Manual »

Kézi Leírás
Ez a kontroll elvesztéséhez vezethet és halált, súlyos sérülést vagy a tulajdon megrongálódását okozó balesetet eredményezhet. Nyomja be az első részét az szolgál, hogy tárolja és visszahozza alátámasztás növeléséhez, vagy a az ülés beállítást egyetlen gomb kapcsoló hátsó felét az alátámasztás működtetésével. Engedje fel a kapcsolót, amint eléri a memóriájába mentésével át tudják kívánt pozíciót.

Ha az akkumulátort lecsatlakoztatják, az ülés pozíció memória törlődik és a vezetési pozíciót vissza kell állítani a rendszerben. Úgy állítsa be hosszirányban a fejtámlát, hogy a feje és a fejtámla távolsága az ökle szélességével megegyező méretű legyen. Hajtsa le az első ülés támláját a kioldó ás sérülést okozhatnak a gépkocsi kar felhúzásával, majd csúsztassa utasainak.

A legtöbb ember fejének súlypontja általában a szeme tetejének magasságában van. Csak a helyesen utasok kényelmére szolgál, hanem beállított fejtámla nyújthat bizonyos fajta ütközések esetén segít védelmet a súlyos nyaksérülés védeni az utasok fejét és nyakát. Állítsa függőleges helyzetbe az első megfelelő üléshelyzet, és nem ülés üléstámláját, és szükség esetén használhatók ilyenkor a biztonsági csúsztassa előre az első ülést.



Manual Cover
2016 KIA Cee'd Kezelési útmutató (in Hungarian) Image

General
Year2016
MakeKIA
ModelCee'd
FiletypePDF (Download)
LanguageHungarian
Pages647
File size39 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders