2015 KIA Cee'd Priročnik za lastnika (in Slovenian)

2015 KIA Cee'd Priročnik za lastnika
Posted on 19 Sep, 2016 by Alienvariety
Model: 2015 KIA Cee'd


Pages: 595
File size: 36 MB

Other 2015 KIA Cee'd Manuals:


Download navodila za uporabo »

Ročno Opis
Shranite naslonjalo za glavo tako, da naslonjalo sedeža in ga nastavite na njegova nosilca potisnete v držalo na želeni položaj. Ne dovolite, da se pas ali predmetov na zadnje sedeže bodite prepričajte, da je pritrjen v pravem zaponka zatakneta ali stisneta v previdni, saj lahko ti predmeti pri položaju. Varnostne pasove zadnjih sedežev lahko pri nenadnem zaustavljanju vrnite v izhodiščni položaj.

Vsak se nošenju krilnega dela nepravilno nastavljen ramenski varnostnega pasu preko pas lahko v primeru nesreče trebušnega predela. Za nastavitev višine sidra varnostnega pasu spustite ali dvignite regulator v primeren položaj. Če Če varnostnega pasu ne morete izvleči iz je krilni pas previsoko na pasu navijalnega bobna, ga močno potegnite lahko poveča možnost poškodbe v in ga sprostite.

Pri določeni čelnih trčenjih se bo samozatezni varnostni pas aktiviral in potegnil varnostni pas tesno ob telo potnika. Samozatezni varnostni pasovi se bodo sprožili skupaj z zračnimi blazinami, če je čelno trčenje dovolj močno. To so normalni pravilno in mora biti v pravem delovni pogoji in niso nevarni.



Manual Cover
2015 KIA Cee'd Priročnik za lastnika (in Slovenian) Image

General
Year2015
MakeKIA
ModelCee'd
FiletypePDF (Download)
LanguageSlovenian
Pages595
File size36 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders